Neutrala Tisdag [Linn]

Okej, ännu en dag som bara flöt förbi... Snälla Linn, ansträng dig lite och hitta på något innan du "ugglar" ner dig totalt, och snälla "ugglar" vad är det för fel på mig, haha? Men fick iallafall börjat med en klänning i slöjden som jag hoppas på kommer bli fin att ha i vår! Ni får väll följa utvecklingen här och se hur slutresultatet blir. Idag pallrade jag och min hurtiga syster iallafall oss ut på en liten joggingtur, efter gårdagens slapphet. Men nu är jag i ett stort behov av att plugga, men jag kunde inte motstå att göra en liten "vill ha" lista, hur bortskämt det än låter, haha.

image28
Aa okej då, Väskan och skorna kanske är lite onödiga (eller vadå onödigt?! väskor och skor kan aldrig bli onödigt, right?) , men klippning och grusskor har jag panik efter!

Men Puss på er alla <3 // Linn

Måndag [Linn]

Sitter här och känner mig oförskämt lat, gick inte på träningen idag. asså jag hade väll hunnit men hade kommit försent, missat en hel del och inte hunnit äta innan så jag drog slutsatsen att det nog var bättre om jag struntade i den. Var iallafall inne i stan och det var på grund av det som jag missade träningen , :(  snyft
Men tänkte köra lite egen styrke- träning ikväll och jogga imorgon, så blir det nog bra! I stan fick jag iallafall inhandlat det jag behövde, det kändes bra haha.

           
                        Skor från Lacoste   Krok från Åhléns   tyg till mitt rum                                              
 
                      
Åh jag bara älskar mina nya skor, det får man tacka mamma för (!) Blir alltså årets vår skor :) Men annars har dagen bara flutit förbi som en helt vanlig trist måndag, åh snälla låt det hända något oväntat snart jag är trött på att bara driva runt!

                        image26             

Ha det bäst ! Puss till er <3 // Linn    

Måndag [ Emma ]

  Hej, idag är det måndag.
Måndagar är allt bra jobbiga, förstår mig inte på folk som gillar denna oerhört tråkiga
dag ! Skoldagen har varit som vanligt, inte speciellt intressant alltså.
Snart så har jag träning med, och efter det måste jag plugga då vi har So prov
på fredag.

Helgen har varit underbar. Var hos älsklingen ,som tyvärr bor 2 timmar bort. Eller mer exakt 1 timma och 45 minuter. Vi kollade på en fotbollscup , lekte med hans ursöta småsyskon och skulle
egentligen gått ut men då båda va oerhört lata så stannade vi hemma.
Soffpotatisar nummer 1 =D
Egentligen hatar jag distansförhållanden , jobbigt men antar att man får försöka hålla ihop det ändå!




Dagens outfit

image21

Linne som kjol - Svart linne Gina tricot
Linne som kjol - Grått linne H&M
Svart Tröja - Only
Tights - Lindex
Gråa strumpor - H&M
Skor - Dinsko
Klocka - Jet Set   Ur & Penn


Nä, nu ska jag kila ! Ha d <3


Skola

Linn
Jag sitter här i skolan och är riktigt jävla irriterad, asså jag hade verkligen hur svårt som helst att gå upp imorse, du vet. Jag hade lust att krypa in under det varma sköna täcket och typ aldrig gå upp. Men ja, hur ofta är det man får ha en sådan lyx? Jag tvingade iallafall mig upp och efter lite stress så kom jag i tid till skolan. Men så skulle jag då ha tyska, men var är läraren? Inte var hon där iallafall, så vi hade ingen tyska. Vilket betyder att jag har kommit till skolan en och en halvtimma för tidigt eftersom jag efter tyskan har håltimma. usch vad sur jag är! varför gör alltid våran skola såhär?
Men nu börjar iallafall SO lektionen om 20minuter, vi har ett slags rollspel så det är rätt kul faktiskt , haha. Men igår var jag och kollade på Sigrid Rudebecks Gymnasium, mysigt och bra men inte en skola som skulle passa mig (tror jag)..? Men nu har jag iallafall bestämt mig hur jag ska göra mina gymnasieval:
1. Donner
2. Ingrid Segerstedt
3. Polhem
4. Sigrid Rudebecks
Okej, jag vet. Egentligen behöver jag ju inte göra så många val, men jag tar det säkra före det osäkra, haha även fast alla skolorna som jag valt har ganska höga intagningspoäng, men nu hoppas jag på att jag har gjort rätt val och att det kommer bli riktigt bra! Puss till alla,
// Linn

regn,regn,regn

okej, ibland kan det vara mysigt med regn, men inte såhär, inte så mycket, inte så länge! Det var hemskt att gå ner till bussen från skolan idag, paraplyet höll nätt och jämt i all blåst. Men när jag äntligen var hemma vet jag knappt inte om det någonsin varit skönare att krypa ner under en filt framför TVn.
Skolan sov jag nästan bokstavligt talat igenom, är så sjukt trött efter Branäs! Fast kul hade vi, <3 Men nu funderar jag iallafall på att gå och lägga mig i god tid ikväll.
Idag var det rent utav livsfarligt att köra moppe! Typ 90% av folket i min klass som körde hade kört omkull flera gånger, även fast 90% inte var särskillt mycket idag eftersom vi var ca 10st av 22 på lektionerna, haha. Men det var väll iallafall "bra" att inte jag har någon moped att köra med då, haha. Men nu ska jag nog ta och ha lite egen fysträning eftersom våran träning blev inställd, vilket kanske var ganska skönt egentligen.

Men Emma den lilla plutten va sjuk idag, krya på dig älskling <3

                                
Besökar "rekord" idag,                          The girls in branäs <3
haha värva gärna nya läsare haha.                                                                    

Tisdag [ Emma ]

Hej Alla Söta Barn

Tisdag idag, dagen började med skola som vanligt. Ganska slapp faktiskt, på lunchen åkte jag och Felicia
till Ica Maxi och Frisörsalongen som ligger där i närheten då sötnosen hade fått panik över sin hårfärg och behövde akut behandling. Det blev en tid imorgon. Det ända som hände förutom det var att vi slapp syslöjden då våran lärare var sjuk och vikarien inte kom. Så vi låg och sov i sofforna och väntade i upp till 40 minuter.  Dansen blev inställd och dagsformen är inte den bästa då jag har ont i halsen.

Helgen har varit underbar. Spelade cup på söndagen och det slutade 0-0 , 1-0 och 0-0. Tyvärr vann vi
alltså ingen av matcherna, men jag förlåter oss då vi spelade mot spelare som var
1-2 år äldre. Sötnosen hälsade på också, saknar honom.

Igår spenderade jag tiden med Alexandra och Mattias, och när Alexandra var hemma och åt bakade jag och Mattias kladdkaka och gjorde fruktsallad. MUMS!



Dagens Outfit


image16

Kläder :

Blå topp - Mellandagsrea Gina tricot
Vitt Linne - H&M
 Grå Jeanskjol - Zarah
Svarta Leggings - Vet inte, julklapp. (A)
Gråa Strumpor - H&M


Accessoarer :

Halsband  - Hemmagjort
Armband - Halsband från Felicia <3




Ne, nu får ni ha det bäst! Ska leka med min lillasyster.

Skolans dag

Linn
Hej,Linn här. Sitter här med fuktigt hår, har precis kommit in ifrån det regn ruskiga vädret, blää på sånt väder! Idag har jag iallafall haft en helt vanlig skoldag, eller vanlig och vanlig. Vad är vanligt egentligen ? Vi fick iallafall gå en lååång stund innan vi egentligen slutat , eftersom våran lärare Jennie var försvunnen = sjuk.Stackars henne, men oj så skönt för oss! Efter skolan begav jag mig iallafall hemåt och sedan drog jag vidare med bussen in till Lindholmen, utforska ett gymnasium stog på min "att-göra lista", det var Polhems Gymnasiumet som stod på tur. Men det var väll ingen höjdare :/ men kanske blir ett andra eller tredje val för mig, så dåligt var det ändå inte. Men DONNER ligger fortfarande i toppen och jag antar att det är det som kommer bli mitt första val :)
Men ha det riktigt fint nu, och gå ut och skäll på vädret ! VI VILL HA SOL! <3 puss hej

image15

Lördag

Emma
Idag är det lördag, just nu är klockan 16.47 , iaf min. Idag har jag hittills kollat på två öppet hus, Schillerska och  Polhem. Kikade lite på Samhäll på polhem och Samhäll / Estet på Schillerska. Men jag vet fortfarande inte vad jag ská söka till, kanske tid  att betämma sig snart då sista dagen är sista januari eller första fedruari. Efter det fikade jag med Felicia och när vi va påväg till Centralstationen och skulle genom tunneln från Nordstan mötte vi några försäljare som försökte packa på oss ett abonnemang. Men vi bara gick förbi och sa nej , och då frågade han " är ni tillsammans? " bara för att vi under detta höll varandra i handen. Såklart svarade vi med ett högt " aaahh, det är vi"  och gick vidare men såfort vi kommit fram till dörrarna kunde vi inte låta bli utan började as garva.

Men nu ska jag hitta på något med Jonathan. Puss heej :D
    Här är en bild på mina vandrande pinnar, R.I.P

Linn

Nu sitter jag här trött, kul på en lördagkväll menmen ^^ Imorgon är det dagen då min syster blir fjortis, haha Grattis till henne! <3 :) Men idag har jag inte varit stilla särskillt mycket, jag tränade inte men mycket annat hann jag med;)Igår åkte jag till Gustav, så åkte hem från honom idag, alltid lika trevligt och mysigt <3 När jag kom dit igår gick vi direkt hem till Robin där vi var med han, Vicky och Sara :) Men idag begav jag mig hemåt igen, och bussresan gick faktiskt ovanligt fort! vilket kanske beror på att jag sov en del av vägen , eller sov och sov mer ... halvsov haha. Men det hände en lite kul grej när jag skulle byta buss i Stenungsund, så var det en snäll busschaufför som skulle hjälpa en kvinna av med väskan, och sen såg jag att han sprang iväg med två tidningar i handen mot en busskur. Jag tänkte att han skulle slänga dom, men så gick han in i busskuren och bredde ut tidningarna på marken och la sig ner för att be! gud vad förvånad jag blev! först trodde jag nästan att han skulle kissa på dom ,haha snacka om att tänka fel ;) Men iallafall, efter att jag åkt med bussen till Göteborg gick jag och mamma och letade presenter till Systern Tove, hittade litegranna så allt är klart nu :) Men nu sitter jag iallafall här och funderar på att se på "World Trade Center" som går på Canal+ om 20 minuter :) Men ha det riktigt fint, and keep on reading this blogg så blir vi glada ! :)

Puss på er <3 // Linn

                                                             Jag och Gustav , looove <3

Fredag

Emma
Äntligen fredag! Årets första skolvecka har passerat och jag är redan skoltrött! Allt är som vanligt i skolan, man sitter på en lektion och kollar på klockan, går ut och byter böcker, går geom den långa gula (?) korridoren och till nästa lektion där man åter igen spenderar minst 50 % av tiden med att kolla på klockan. Men hur mycket man än stirrar på den runda plattan med visare på väggen så rör den sig inte snabbare. Tyvärr. 
Men det är klart att det samtidigt hat varit skönt at få träffa alla kompisar igen! En grej som va roligt var när Matidla sov över till tisdag och sen på tisdag plattade håret under lektionen=)
 Jag älskar henne <3

Idag började jag med att försova mig  men lyckades ändå komma i tid till so-lektionen, vilket va tur! För denna veckan befinner sig våran So lärare Peter i  Sydamerika och vi har en vikarie som kallas "Diktatorn".
Han började lektionen igår med att säga något i stil med följande " Jag tror jag har haft de flesta av er tidigare och då vet ni vad som gäller på mina lektioner. All sorts komunikation är förbjuden, likaså störande moment som tillförs hjärnan genom en plugg i örat."
Livsfarlig!

Resten av dagen passerade ostört och nu är jag hemma. Ikväll väntar barnpassning av min 5-åriga syster Alice, sötaste ungen ever <3 Felicia , min älskade sötnos , ska hjälpa mi och så kommer nog lite folk till =)

image6
Dagens Kläder:

  •  Leggings - H&M
  • Gråa stickade höra strumpor - Lindex
  • Grönklänning - Zara på Mallorca
  • Grå kofta - vet ej
  • Svart linne - H&M

Inga märken här inte.

Ha en bra helg ! Bloggar nog mer imorgon


Första dagen, sista terminen

Linn och Emma
Nu har alltså den sista terminen i nian dragit igång, bara ett halvår kvar innan vi får ge oss ut till nya klasser.
Men dagen började iallafall med att det var kallt och blåsigt och man var tvungen att kämpa sig upp ur sängen, efter att man tillslut kommit fram så fick man lydigt sätta sig i klassrummet igen och lyssna på våran lärare Ismets otroligt långsamma genomgångar, och efter man fått ett fullständigt värdelöst schema.
Men vi klarade oss iallafall egenom hela dagen och man fick dra sig hemåt. Nu ikväll har Emma varit och prov dansat i en ny dansgrupp (svårt men roligt!) det kan hända att hon fortsätter. Linn har varit ute på promenad med Jasmine och sin kära syster Tove, annars har det väll inte varit något mer direkt. Men nu ska vi dra oss ut i den stoora vida världen igen <3 Ha det jätte bra!

Pussar och Kramar från oss <3
                       
  Linn, dagens outfit
      image3

  • Vailent T-shirt från Carlings
  • Svart Linne från Esprite
  • Svarta tights från H&M
  • Gråa knästrumpor från H&M

ingen bild på vad Emma hade på sig today, men det kommer väll ngn annan dag :)


Dagen då Emma blev 16

Emma
6 januari . Min födelsedag =D , för 16 år sedan föddes en liten flicka som hette Emma. Det var jag ! Nu 16 år senare sov hon så gott i sin säng och drömde söta drömmar när hennes kära familj, en helt vanlig svensson familj på 5 personer, tågade in genom hennes dörr klockan 10 denna tidiga söndagsmorgon. Det var pappa Danne, mamma Nina och den nyblivna 16-åringens småsystrar som kallas för Ester och Alice. Men dem kom inte ensamma, de bar på en stor bricka och flera stora paket. På brickan stod en stor tårta med kladdkakebotten och maräng, den hade 16 ljus i olika färger och bredvid stod ett stort glas saft.

Emma bländades av de starka ljuset från tårtan och väcktes omedelbart av familjens försök till ett någonlunda lyckat sjungande av låten " Ha den äran " . Detta va början till min 16 års dag. Men den utvecklades ändå till en hyffsad födelsedag. Fick bland annat en musiklåda till min älskade Ipod. Även ett par aerobicskor , som användes flitigt senare på dagen. När jag senare satt och fixade med min nya musiklåda till ipoden såg jag rådjur hoppa förbi utanför fönstret! Jag ropade på pappa: "titta rådjur!"

käre far svarade då " Nej , det finns inga rådjur här". Det han fick till svar var då " Jo , på vår trädgård!" Där efter rusade hela familjen bort till andra sidan av huset för att få en skymt av de vackra djuren. Det slutade med att jag fick följa med min yngsta syster , på 5 år , ut för att leta efter djuren. Jag som inte tänkte så långt gick ut i gympaskor och short, smart ass !Det var i stort  sett hur min dag såg ut :D Kommer nog intee skriva lika konstigt eller lika långt i nästa inlägg ;) Take care tills dess :D


 

Linn
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år... hur är det den går nu igen? Haha, efter att haft en liten sång repition ringde jag till Emma att grattade henne, även upplysningar av vad för presenter och annan intresant information hann vi med. Detta var inte bara dagen då Emma blev 16, det var också dagen då "Charlotte Kalla" vann Tour de Ski, riktigt kul skid gren det där! Men annars flöt dagen på och ett spinning pass med laget hann vi med , jobbigtjobbigt! Men roligt även fast jag kastade en hel del blickar på klockan efter ett tag.
Men nu får ni ha det jätte bra , och önska Emma lycka till med övningskörningen (!) hon har framför sig ! ;)  
Love ya, puss puss <3

                                                                        
Dagen till ära passade jag på att fixa lite med bloggens design,
tar tacksamt emot förslag och tips :)

Hemsedal

Linn 
Åh, man kan inget annat än att älska Hemsedal <3
Nu har jag alltså tillbringat 3 dar med Emmas familj uppe i Norge, och åkt skidor och träffat folk och även åkt med Gustav <3, så nu gör jag inget annat än att bara sitta och längta tillbaks, det har varit underbart!
Många roliga stunder, i backen men även utanför :) kvällarna hemma i Gustavs lägenhet, och allt... just lovely!
Men nu är man tillbaks till det vanliga livet, skolan som snart drar igång, fyfyfy men vad tusan, nu ska jag bara sitta och njuta lite av allt som vart så gött :)

Puss och kram <3

RSS 2.0